Frågor & Svar

När din order är klar och iväg skickad så får du ett mail med information om att vi har postat din beställning och leveranstiden är ca 1-3 arbetsdagar.

Det beror oftas på att en bitcoin transaktion kan ta en stund innan den är helt klar. När vårat system känner av att bitcoin transaktionen är helt färdig först då skickas ett order bekräftelse mail ut till dig.

Ibland kan det vara så att order bekräftelse mailet hamlar i skräpposten så ta dig en titt där.

Om det tar över 1 timme för dig att få ditt order bekräftelse mail, kontakta oss meddson@countermail.com.

Vi rekommenderar dig att alltid läsa på om medicinen du planerar att använda.

 

Fass.se är en bra sida med mycket ren fakta om svenska mediciner.

 

Flashback.org är ett forum där du kan läsa om andras erfarenheter om olika mediciner. Gå in på flashback och i sökfältet skriver du vilken medicin du vill läsa om och sen väljer du en tråd som verkar intressant.

Vi accepterar väldigt många krytovalutor som betalningsmetod, te.x Bitcoin, Ethereum, Monero, Zcash, Dash och en massa mer.

För att betala med Bitcoin, välj Bitcoin som betalningsmetod i kassan och följ instruktionerna.

Vill du betala med te.x ethereum eller någon annan kryptovaluta, väljer du Altcoins som betalningsmetod i kassan och följer instruktioner.

Har du mer frågon kring detta, skriv till oss på meddson@countermail.com

Vi rekomenderar att köpa bitcoins via localbitcoins.com. Snabbt, smidigt och enkelt. Behöver ni hjälp kontakta oss meddson@countermail.com

Under många år i den här branchen har vi utvecklat den bästa stealthen för snabba och säkra leveranser. Säkerhet är prio ett!

Vanligtvis har du din beställning i handen efter 1-3 dagar. Dock kan Post Nord strula till ibland och då skapa försening så bli inte orolig om det tar lite längre tid.

Vi skickar alltid våra proukter från Sverige.

Vi har endast produkter av topp kvalitet. Alla produkter är testade innan försäljning.

När du väl gjort betalningen går det inte att dra tillbaka beställningen. Därför måste du vara helt säker när du gör betalningen.

Nej tyvärr. Av säkerhetsskäl skickar vi endast som brev.

Av säkerhetsskäl har vi tagit bort den funktionen då vi inte vill spara på era uppgifter.

Har du inte fått svar på din fråga? Kontakta oss på meddson@protonmail.com